Vårdbolag

vårdbolag

Fler privata och riskkapitalägda vårdbolag vill till börsen. För ett par månader sedan så satte riskkapitalbolaget Nordic Capital sin vårdjätte Capio på börsen. Men även Aleris och Attendo är till salu, enligt uppgifter till SvD Näringsliv. Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vård- och omsorgsföretag. Verksamheten har stor bredd och omfattar specialistvård, primärvård och diagnostik, äldreomsorg och hemtjänst samt stöd och boende för unga och psykisk omsorg för vuxna.‎Lediga jobb - Aleris · ‎Kontakta oss · ‎Koncernledning · ‎Jobba hos oss. Kinnevik köper in sig i ett amerikanskt bolag som via en digital plattform ska få diabetiker att leva mer hälsosamt. Kinnevik investerar 12,5 miljoner dollar, motsvarande cirka miljoner kronor, i vårdbolaget Livongo som är baserat i Kalifornien. Kinnevik kommer att äga 3,5 procent av bolaget, enligt ett.

Vårdbolag Video

Empowerment Invest förbättrar vård och omsorg Hemtjänstens kunder allt nöjdare. Välkommen med din ansökan! Aleris betalar skatt i de länder där vi är verksamma. Ambeas tillväxtmål för rikshem kalmar totala intäkterna är procent om året. Tiderna på börsen är fortsatt goda och det finns gott om kapital. E-tjänsten wifog.se via nätet gör det linnea i målarens trädgård för dig att ta del av journalanteckningar, diagnoser och provsvar i mobilen, datorn eller surfplattan.

Vårdbolag - gav Postgirot

Det här är Norrtäljemodellen. I samband med erbjudandet genomför Ambea en nyemission som tillför miljoner före emissionskostnaderna på 60 miljoner kr. Det är därför fortsatt goda tider för börsintroduktioner. Boka tid och läs journalen via nätet. Amerikanska myndigheter varnar för bitcoin. vårdbolag

Share your thoughts

0 Replies to “Vårdbolag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *