Prisjakt.e

prisjakt.e

Den e november är det tid för Cyber Monday hos Prisjakt. Hitta mer information, tips och erbjudanden för Black Friday hos Prisjakt. Ett Google för e-handel. Så beskriver Marc Sokes och Viktor Gällström sitt företag PricePi, som efter en uppstartsfas på ungefär ett år, nu känner sig redo att ta steget ut i rampljuset. Enligt grundarna är PricePi i dagsläget Sveriges största samlingssida för e-handel, och därmed en självklar plats för personer. Den populära prisjämförelsesajten Prisjakt gick i dag ut med att 48 e-postadresser och användarnamn "kommit ut externt" – vilket innebär att de kan ha hamnat i illvilliga händer. Än så länge finns inga tecken på att lösenord läckt från tjänsten, som i dag har cirka unika besökare varje vecka.

Prisjakt.e - kommer

Exempelvis kostar nu klick inom segment D, som är Linser och linsvätskor, 9 kronor per klick. PricePi vill gärna etablera sig som ett teknikföretag där hela verksamheten kretsar kring just tekniken. Det handlar dock om en prishöjning för många e-handlare. Får e-handlarna betala någon avgift för att synas på er sida? Prisjakt meddelade häromdagen sina e-handelskunder i Norge att nya klickpriser gäller från och med 1 november Det fanns ingen sökmotor för alla existerande produkter så där såg jag en möjlighet, säger han till Ehandel.

Prisjakt.e Video

Mission SG GGK 3 Unboxing

Prisjakt.e - somliga klarar

Linsklick är dyrt Exempelvis kostar nu klick inom segment D, som är Linser och linsvätskor, 9 kronor per klick. Det talades om att man frångår sin odynamiska enhetsprislista vilket förstås låter dåligt. Den 1 november är det alltså våra grannars tur. Idén till en helt ny sorts prisjämförelsesajt fick Marc Sokes efter att ha lagt stora mängder tid på att leta efter skidutrustning till bra priser på nätet. Trots att det finns flera sajter vars affärsidé är att hjälpa kunden att få en överblick över butikernas sortiment och produkternas priser, märkte Marc Sokes att han alltid fick besöka flera sajter för att få en tillräckligt bra bild av utbudet. Varje fredag får du exklusiva nyheter först av alla samt en summering av hela veckan. Ett Google för e-handel. prisjakt.e

Share your thoughts

0 Replies to “Prisjakt.e”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *