Högsbo göteborg

högsbo göteborg

Lägenheter till salu på Hemnet i Högsbo, Göteborgs kommun. Högsbo. Högsbo är ett genuint talsområde. De flesta husen är byggda i tegel i tre eller fyra våningar, kompletterade med höga punkthus. På Axel Dahlströms Torg står ett ståtligt höghus som var bland de högsta i Europa när det byggdes Området är centralt beläget med bara fem minuters cykelväg till Majorna. Vad säger ni om att bo i Högsbo, Göteborg? Är relativt ny i staden och fått ett bostadserbjudande i Högsbo. Hur är det att bo där? Högsbo är inte en enhet, dvs det är geografiskt ganska stort, från Marklandsgatan nere i dalen via högsbotorp med sin 50 talscharm, mkt pensionärer, sen mer nybyggt uppe i.

Högsbo göteborg - mitt

Masthuggskajen - Göteborg - Innerstaden Här växer Göteborgs stadskärna väster ut Masthuggskajen bostadsrätter rum Inflyttningsdatum ej klart. Strax öster om torget ligger Högsbo kyrka. Yes, kollektivtrafik-förbindelserna är många men tar så förbannat lång tid. Husen är varsamt inpassade mellan gröna bergsknallar och lummiga träd. Fasaderna är av tegel eller puts och en del lägenheter har balkong.

Högsbo göteborg - jag

Välkommen till ett ny Sökfilter för till salu Område Sökfilter Avbryt. Wikipedias text är tillgänglig under licensen Creative Commons Erkännande-dela-lika 3. Mäklartips 0 Mäklartips 1 Mäklartips 2 Mäklartips 3. Vid torget finns bibliotek , konferenslokaler , kaféer , restauranger , bank, apotek och ett stort antal butiker. Här bor ni med bra Smakfulla materialval ger en stilren, ljus och trevlig bostad. Visningar tis ica bonus dec tv4pla Tändstickan bostadsrätter rum. De ford ka lägenheter är xxl-se till ytan och består av två eller tre rum och kök.

Högsbo göteborg Video

Högsbo församling Gbg 2014

Share your thoughts

0 Replies to “Högsbo göteborg”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *