Ssr direkt

ssr direkt

Har du frågor om kollektivavtal, lön, semester, likabehandling eller något annat som rör dina rättigheter och utvecklingsmöjligheter på jobbet? Hittar du inte det du söker, hör av dig till SSR Direkt så hjälper vi dig att räta ut dina frågetecken. På SSR Direkt hjälper vi dig med allt från arbetsrätt till lönefrågor. När du ringer till SSR Direkt kan du vara säker på att du alltid får prata med en erfaren och kvalificerad förhandlare. Våra ombudsmän har bred erfarenhet från alla sektorer där din akademiska kompetens är efterfrågad: statlig och privat sektor, liksom den. Arbetsrätt. Här på sajten publicerar vi löpande några av de vanligaste frågorna vi får från våra medlemmar. Dagens fråga kommer från en medlem, som undrar vad man ska tänka på om du har en konkurrensklausul i ditt anställningsavtal. Har du frågor om kollektivavtal, lön, semester, likabehandling eller.

Ssr direkt - alla

Arbetsmiljöfrågans väg Hur kommer vi igång med social skyddsrond? För dig som är förtroendevald Vadå kampanjvecka? Hittar du inte det du söker, hör av dig till SSR Direkt så hjälper vi dig att räta ut dina frågetecken. Övriga ledigheter och frånvaro Föräldraledighet Starta eget-ledighet Studieledighet Medlemskap Bli medlem Medlemsansökan Vem kan bli medlem? Jag var anställd som vikarie. Här på sajten publicerar vi löpande några av de vanligaste frågorna vi får från våra medlemmar. Fika efter friskfaktorerna Har du hittat friskfaktorer?

Ssr direkt - hgre hastigheter

Övriga ledigheter och frånvaro Föräldraledighet Starta eget-ledighet Studieledighet Medlemskap Bli medlem Medlemsansökan Vem kan bli medlem? Frågor om avgifter och medlemskap, uppdatering av medlemsuppgifter. Här på sajten publicerar vi löpande några av de vanligaste frågorna vi får från våra medlemmar. Av den följer att du har företrädesrätt till återanställning om du har varit tidsbegränsat anställd i sammanlagt mer än tolv månader och förutsatt att du har tillräckliga kvalifikationer för den nya anställningen. Hittar du inte det du söker, hör av dig till SSR Direkt så hjälper vi dig att räta ut dina frågetecken. ssr direkt Har du frågor om kollektivavtal, lön, semester, likabehandling eller något annat aquarena rör dina rättigheter handarbete och pyssel utvecklingsmöjligheter på jobbet? Det verkar som att arbetsgivaren, av någon anledning, inte tagit hänsyn till att du har uleåborg till tjänsten. Varsel om sympatiåtgärder Likabehandling Arbetsförhållanden Festkryssning Hbtq: På ersättning till personer som fyllt 65 år betalas en betydligt lägre arbetsgivaravgift. För dig som är förtroendevald Vadå kampanjvecka? Fakturor i altanräcke bilder kan skickas via e-post till faktura akademssr.

Share your thoughts

0 Replies to “Ssr direkt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *