Vara badhus

vara badhus

Actic Vara Badhus - ett nybyggt hus där motionssim och gym ingår i ditt Actic-medlemskap. I gymmet erbjuder vi gruppträning, styrketräning, PT och massage. Vara Badhus. Me gusta · 28 personas están hablando de esto · personas estuvieron aquí. Ett badhus för alla sinnen! Motionssim. I Vara kommun har vi två inomhusbad, ett i Vara och ett i Kvänum. I V. Undervisningsbassäng med höj och sänkbar botten. Simbassängen har en temperatur på cirka 28 grader. Se aktuell information på hemsidan innan…. Läs mer Styrketräning Träna styrka med maskiner, fria vikter, twostroke m. Följ våra regler så att ni får ett roligt och säkert besök här hos nefertiti göteborg.

Vara badhus - bokar nra

Vi finns här för dig Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Nästegårdsbadet Nästegårdsbadet i Kvänum är Vara Kommuns lilla bad, en filial till  Vara Badhus och ett lugnare alternativ. Allt bad och utnyttjande av anläggningen sker på egen risk. Armbandet öppnar spärrarna till de delar du har betalat för. Välkommen till vårt spännande upplevelsebad I upplevelsebadet hittar du massor av roliga saker att göra.

Vara badhus - att gra

En tagg går att köpa i badkassan och blir din privata tagg för kr. Relaterat Hitta oss på Facebook. Nästegårdsbadet i Kvänum är Vara Kommuns lilla bad, en filial till  Vara Badhus och ett lugnare alternativ. Läs mer Kondition Livet blir enklare och roligare med bra kondition Läs mer Motionssim Entré till simhallen ingår då alltid i vårt medlemskap. Till navigationen Till innehållet.

Vara badhus Video

Vara badhus

Share your thoughts

0 Replies to “Vara badhus”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *