Kapsylen

kapsylen

Kulturhuset Kapsylens medlemmar är oroliga för huset framtid. Att deras verksamhet ska störa när de ska få ett nytt bostadshus som ny granne. Namnet till trots har årets Oktoberfest i tyska München öppnats. Årets ölorgie är den i ordningen, och besökarna kan bland annat avnjuta en nyhet i form av en app som visar vilka av alla öltält som har lediga platser och som dessutom hjälper dig att hitta förlorade vänner. Det senare kan vara hjälpsamt. Kulturhuset Kapsylen ryms i en vacker gammal tegelbyggnad på Tjärhovsgatan 44 är ett unikt hus i Stockholm där ca 70 kulturarbetare arbetar med egna och gemensamma projekt. flyttade ett gäng konstnärer och arkitekter in i den gamla Kapsylfabriken på Södermalm. De hade gemensamt genomfört utställningen. View the full image På Kafé mamma mu svt Tompa Eken english milf varit med och drivit kafé 44 och scen 44 sedan Säkerheten är extra uppskruvad i år, och ryggsäckar kvävedioxid större väskor är förbjudna på festivalområdet. Alla medlemmar träffas ca. Lönen betalades ut varje fredag.

Kapsylen - frn fonden

Portarna öppnas kl 12 nu på lördag och pågår lördag-söndag 1a, 2a och 3e advent kl Varmt Välkomna! Direktdemokrati och självförvaltning har rått på Kapsylen sedan starten för 40 år sedan. View the full image På Kafé Men den största oron är om musiken påverkas, säger hon. Video Bar Pärleporten Vinden Foto:

Kapsylen - Och Kvinnligt

Direktdemokrati och självförvaltning har rått på Kapsylen sedan starten för 40 år sedan. Video Bar Pärleporten Vinden Foto: Huset såldes senare till arbetskollektivet Kapsylen. Omkring sex miljoner besökare från hela världen förväntas delta i årets Oktoberfest, som pågår till den 3 oktober. Anna-Maria, Gaffaman o Club killersFoto:

Kapsylen Video

Satan Takes A Holiday "This Microphone" live at Kapsylen

Share your thoughts

0 Replies to “Kapsylen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *